Home »

 

Forlaget Compassion

 

Forlaget Compassion

Udgive bog? Mig? Nej det tror jeg ikke. Det var mit svar, da en håndlæser i 2013 sagde dette til mig. Men nu er det ganske vist. Forlaget Compassion har set dagens lys og udgiver sin første titel, Cash Peters Tro Flytter Bjerge i december 2014.

Forlaget er et ideologisk båret forlag, som ønsker at være med til at stille de rigtige spørgsmål. Lige nu er spørgsmålet: Findes der en anden vej? Spørgsmålet er det gennemgående tema i Cash Peters bog og han svarer naturligvis også på det. Jeg kan varmt anbefale bogen.

At starte Forlaget Compassion føltes bare som det rigtige. I stedet for at skulle overbevise et allerede eksisterende forlag om, at de skulle udgive bogen, så besluttede jeg, at det var rigtigt at gøre det selv. Og navnet er ingen tilfældighed. Compassion er følelsen af at være i Abadiânia. Ordet dækker mange ting, synes jeg: rummelighed, medfølelse, empati, kærlighed, indre glød, indre glæde, indre lys.

Susanne Brøgger november 2014


Læs mere om Cash Peters – Forfatter

Læs mere om Lene Frandsen – Oversætter

Læs mere om Anne Frovin – Redaktør

Læs mere om Susanne Brøgger – Udgiver og ejer af Forlaget Compassion