Home »

 

Rejselegat til John of God

 
Ro i casaen

Meditationsterrassen hos John of God i Brasilien

 

Når sjælen kalder

Når ens sjæl kalder på en rejse til John of God, så er det dejligt at kunne tage af sted. Desværre er det af økonomiske grunde ikke alle, der har denne mulighed, og derfor har forfatter Cash Peters og forlægger Susanne Brøgger bestemt, at for hver bog der sælges, doneres kr. 50,- til rejselegater.

Et rejselegat til John of God kan være med til at drømmen om at komme til John of God kan blive virkelighed. Rejselegatet er på kr. 6.000, og rejsen koster kr. 19.750. Du skal derfor selv finansiere kr. 13.750. Du kan læse mere om rejsen til John of God her. 

Det koster ikke noget at være på Casa de Dom Inácio og modtage healing. Da John of God i sin tid begyndte at praktisere sin healing fik han at vide, at han aldrig måtte tage penge for det. Gjorde han det, ville han miste sine evner. På en rejse til Casa de Don Inácio er det derfor kun fly, transfer, hotel, fuld pension og hjælp fra Weforyou’s godkendte guider, som man betaler for. Du kan læse mere om rejserne her. Rejser til John of God.

Status rejselegat

Forlaget Compassion giver kr. 50,- pr. solgt eksemplar af bogen Tro flytter bjerge til et rejselegat. Fonden har uddelt rejselegater til følgende gæster:

  • Anne-Mette Müller
  • Susan Petersen
  • Pil von Bülow
  • Jørgen Christensen
  • Heidi Marie Lyngsøe
  • Kjeld Peter Østerby
  • Una Bergendorff

En meget glædelig ting er, at Fonden har modtaget kr. 10.000 som er indbetalt af Susanne Johnsen- en kvinde på 56, som var hos John of God første gang i efteråret 2014. Hun har givet pengene, for som hun siger: “Det er da så lidt. Siden jeg var hos John of God har jeg sparet rigtig mange penge på medicin og andre behandlinger. Det er mig en stor glæde at kunne hjælpe andre til at komme til John of God også”

Søg rejselegat til John of God

Føler du din sjæl kalde? Men mangler midlerne til at rejse? Så søg et rejselegat. Alle kan søge rejselegater ved at sende en mail til susanne@brogger.nu. Fortæl lidt om dig selv og om din økonomiske situation. Du skal være villig til at stå på denne side med dit navn, hvis du modtager et rejselegat.

Vil du donere tilskud til rejselegater?

Alle har mulighed for at donere til rejselegaterne. Har du lyst til det, så send også en mail til susanne@brogger.nu