Home »

 

Lene Frandsen

 

lenefrandsen

Lene er sprogligt uddannet, hun har en BA i engelsk og tysk og har i mere en femogtyve år arbejdet med sprog, skriftlig kommunikation, salg og marketing.

En anden vej

Men de senere år er Lene gået en anden vej. Og at hun fandt modet til at gøre det, skyldes primært hendes egne skriverier. På bloggen Poetiske Paradokser begyndte hun i 2009 på en rejse i ord og stemninger, der skulle vise sig at få afgørende betydning for de valg, hun senere traf og til stadighed træffer. Hun besluttede sig nemlig for at følge sit hjerte.

I dag er Lene indehaver af Skrivehuset, hvor hun arbejder som skribent, skrivecoach og oversætter. Hun er også uddannet mindfulness instruktør.

Lene har oversat tekster i alle afskygninger i sin professionelle karriere, men oversættelse af bogen Tro Flytter Bjerge er hendes første skønlitterære oversættelse. Det har været en fantastisk udfordring og rejse. Som Lene selv beskriver det:

At oversætte betyder, for mig, at sætte over. Jeg bliver en slags sproglig bro, som hjælper med sætte mennesker over floden til historiernes univers og budskab.